DEČAK NOŽEM IZBO MLADIĆA: Krvavi napad tokom masovne tuče, policija podnela prijavu

V. I.

16. 06. 2022. u 16:17

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Gornjem Milanovcu podneće krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Čačku protiv šesnaestogodišnjeg dečaka.

ДЕЧАК НОЖЕМ ИЗБО МЛАДИЋА: Крвави напад током масовне туче, полиција поднела пријаву

D.N.

On je osumnjičen da je u noći između 11. i 12. juna, u jednom ugostiteljskom objektu u Gornjem Milanovcu, u tuči više mladića, tri puta nožem ubo devetnaestogodišnjaka i povredio ga.

Protiv njega je, po nalogu tužilaštva, podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog, kako je navedeno, nanošenja lakih telesnih povreda.

BONUS VIDEO: BRAT RADNIKA NASTRADALOG U "ŽUPI" - U neverici smo, bio je pošten i dobar domaćin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)