AKCIJA POLICIJE U PANČEVU: U više odvojenih akcija pronašla drogu, oružje...

Tanjug

29. 04. 2022. u 21:53

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu u više odvojenih akcija kod tri osobe pronašli su oružje i drogu i, po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv njih će biti podnete krivične prijave.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У ПАНЧЕВУ: У више одвојених акција пронашла дрогу, оружје...

Foto: MUP

Kriminalistička policija je, pretresom stana i drugih prostorija kod osumnjičenog M. Č. (1980) iz Pančeva pronašla oko 70 grama amfetamina i oko 30 grama opojne droge heroin.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičnom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Pretresom stana kod osumnjičenog D.L. (1968) iz okoline Kovina, policija je pronašla jednu lovačku pušku, automatsku pušku kalibra 7,62 mm, lovačku pušku sa skraćenim cevima, jedan pištolj kalibra 9 mm, jednu vazdušnu pušku i oko 50 komada municije raznog kalibra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu u Smederevu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u pretresu stana dvadesetogodišnjeg mladića iz okoline Pančeva pronašla jedan pištolj marke „Zastava M-57“ i 27 komada municije.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO - DARKO ŠARIĆ: Od lisica do nanogice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)