NOVI DETALJI RANJAVANJA MUŠKARCA U NOVOM SADU: Izboden je pobegao u obližnju prodavnicu, odakle su zvali policiju i hitnu pomoć

Z. GRUMIĆ

13. 04. 2022. u 18:59

ISPRED jedne kockarnice na novosadskom Bulevaru oslobođenja danas oko 14.15 časova izboden je nepoznati muškarac (38) koji je sa višestrukim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine (KCV), gde je operisan.

НОВИ ДЕТАЉИ РАЊАВАЊА МУШКАРЦА У НОВОМ САДУ: Избоден је побегао у оближњу продавницу, одакле су звали полицију и хитну помоћ

Z. grumić

Prema nezvaničnim saznanjima, iznenada je izbila svađa trojice muškaraca koji su sedeli u bašti tog objekta, da bi se potom sukob preneo na prostor bulevara gde je jedan od njih zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom.

Povređeni je, kako tvrde očevici, uspeo da pobegne u jednu obližnju prodavnicu bele tehnike odakle su, najverovatnije, pozvani policija i Hitna pomoć, koji su ubrzo stigli na mesto incidenta.

Ekipa Hitne pomoći je povređenog prevezla u Urgentni centar KCV.

Iz Službe KCV za odnose s javnošću je potvrđeno da je pacijent primljen u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana.

- Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike, pacijent je upućen na operativni tretman – navedeno je iz KCV.

Policija traga za dvojicom učesnika sukoba u bašti kockarnice.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024