VOĐU NAVIJAČA UBIO DRŽAVLJANIN BOSNE I HERCEGOVINE? Najnoviji detalji likvidacije Branislava Penčića

Novosti online

24. 03. 2022. u 17:09

DAMIR Porčić iz Bosne i Hercegovine je osoba za kojom je raspisana Interpolova poternica zbog sumnje da je iz pištolja sa prigušivačem ubio Branislava Penčića, višeg vođu navijača grupe "Hed Hanters", FK Partizan, saznaju "Novosti".

ВОЂУ НАВИЈАЧА УБИО ДРЖАВЉАНИН БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ? Најновији детаљи ликвидације Бранислава Пенчића

Branislav Penčić / Foto Š. M. - privatna arhiva

Šain Umeri (52), državljanin Severne Makedonije, i Igor Bajrami (44) iz Beograda uhapšeni su i privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su se branili ćutanjem.

Podsetimo, Penčić (41) je ubijen u subotu u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu na parkingu ispred zgrade u kojoj je živeo.

On je bio meta napada 2016. godine kada je ranjen na autobuskoj stanici u Obrenovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!