VOZE POD DEJSTVOM DROGE I ALKOHOLA: Policija u Sremskoj Mitrovici i Novom Pazaru zadržala 11 vozača

Tanjug

07. 02. 2022. u 16:58

PRIPADNICI MUP-a su na području opštine Sremska Mitrovica otkrili petoricu vožača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog sa 2,03 promila alkohola u krvi.

ВОЗЕ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ И АЛКОХОЛА: Полиција у Сремској Митровици и Новом Пазару задржала 11 возача

Foto A. Stanković

U Starim Banovcima iz saobraćaja je isključen 21-godišnji vozač koji je upravljao "pasatom" pod dejstvom kanabisa. Takođe pod uticajem kanabisa vozio je i 21-godišnji vozač " audija" u Novoj Pazovi, i 22- godišnji mladić u Sremskoj Mitrovici koji je upravljao "bmvom" pod dejstvom kanabisa. Policijski službenici u Rumi zaustavili su 32-godišnjeg vozača "rovera" koji je bio pozitivan na amfetamin, dok je policija u Inđiji otkrila 31-godišnjeg muškarca, koji je upravljao "audijem" pod uticajem kanabisa.

Takođe, u Rumi je policija zaustavila 52-godišnjeg muškarca koji je vozio "reno" sa 2,03 promila alkohola u organizmu. Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će biti priveden sudu. Saobraćajna policija u Novom Pazaru je od petka do danas iz saobraćaja isključila šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Sudar  u Novom Pazaru, oba vozača bila pod dejstvom alkohola

Kako je saopštila Policijska uprava Novi Pazar, policija je noćas oko 3 sata na raskrsnici ulica Veljka Vlahovića i Oslobođenja, iz saobraćaja isključila 25-godišnjeg vozača "pasata" i 32-godišnjeg vozača automobila "BMV" koji su se sudarili, upravljajući sa 1,17 i 0,41 promila alkohola u organizmu.

Takođe, sinoć oko 22 časa patrola je u mestu Mur zaustavila 33-godišnjeg muškarca iz Zubinog Potoka, koji je vozio "golf" sa 1,70 promila alkohola u organizmu, a oko ponoći u Ulici Meše Selimovića 37-godišnjeg vozača, takođe "golfa", koji je imao 1,25 promila.

U Tutinu je u petak oko 23 časa zatečen 28-godišnjak iz tog grada koji je pod dejstvom kanabisa upravljao automobilom "BMV".

Prilikom pregleda vozila, policija je pronašla manju količinu marihuane, kao i kod njegovog 26-godišnjeg suvozača.

Takođe, u Tutinu iz saobraćaja je isključen 27-godišnji muškarac koji je upravljao "golfom" pod dejstvom kanabisa, a u Novom Pazaru 22-godišnjak koji je vozio "audi" pod dejstvom benzodijazepina.

Vozačima koji su vozili sa više od 1,20 promila alkohola u organizmu ili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, određeno je zadržavanje do 12 časova, a protiv sve šestorice vozača biće podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

BONUS VIDEO - SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEČAK (13) NALETEO NA ŽENU BICIKLOM, MUŽ GA NOKAUTIRAO: Zbog nasilničkog ponašanja, mušarac na saslušanju u Tužilaštvu (VIDEO)