RANIJE NAJAVLJIVAO SAMOUBISTVO: Zadržan Kraljevčanin M. M: (69) koji je u TV programu uživo najavio ubistvo žene i ćerke

G. Ć.

04. 02. 2022. u 20:21

EFIKASNOM intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su M. M. (69) iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

РАНИЈЕ НАЈАВЉИВАО САМОУБИСТВО: Задржан Краљевчанин М. М: (69) који је у ТВ програму уживо најавио убиство жене и ћерке

Foto: Printskrin / MUP

On se sumnjiči da se u četvrtak po podne telefonom uključio u program Televizije Hepi i tom prilikom, predstavljajući se kao Milorad iz Kraljeva, u emisiji "Posle ručka" javno pretio da će ubiti svoju bivšu ženu i kćerku, navodno jer su ga "izbacile iz rođenog stana i prijavile za nasilje u porodici".

Kako je i sam rekao u svom uznemirujućem uključenju, M. M. je korisnik usluga Gerontološkog centra u Mataruškoj Banji, nadomak Kraljeva. Kako saznajemo u ovoj uglednoj ustanovi, iza koje je višedecenijska briga o starijim osobama, M. M. je već upućivan na Odeljenje psihijatrije Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, kako bi se procenilo njegovo psihičko stanje, jer je svojevremeno pretio i da će počiniti samoubistvo.

- Koliko znam, ovo nije jedini incident koji je izazvao, ali je posle bolničkog tretmana vraćen u Gerontološki centar na preporuku Centra za socijalni rad, koji je i doneo rešenje da postane naš korisnik. U ovakvim slučajevima mi se ništa ne pitamo, ali je evidentno da ovaj muškarac ima ozbiljnih zdravstvenih problema i da mu je neophodna medicinska pomoć - nezvanično kaže naš izvor iz Gerontološkog centra u Mataruškoj Banji.

Nakon hapšenja, osumnjičenom M. M. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje. Tužilac bi, potom, trebalo da odluči da li postoje elementi krivičnog dela i da li će on biti upućen na psihijatrijski pregled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a