ZAPLENJENO 272 UREĐAJA: U Leposaviću policija lažne države Kosovo oduzimala opremu za kriptovalute, uhapšena jedna osoba

D. Z.

08. 01. 2022. u 19:48

POLICIJA tzv. Kosova zaplenila je jutros u selu Trebići kod Leposavića 272 uređaja za rudarenje kriptovaluta i uhapsila jednu osobu.

ЗАПЛЕЊЕНО 272 УРЕЂАЈА: У Лепосавићу полиција лажне државе Косово одузимала опрему за криптовалуте, ухапшена једна особа

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Kako je na Fejsbuku objavio ministar unutrašnjih poslova lažne države, Dželjalj Svečlja, kosovska policija je u ranim jutarnjim časovima po zahtevu carine, organizovala akciju otkrivanja i oduzimanja opreme za proizvodnju kriptovaluta.

- U akciji kod sela Trebići u opštini Leposavić oduzete su 272 dela opreme, a jedna osoba je uhapšena. Cela akcija je protekla i završena bez incidenata - naveo je Svečlja.

Istovremeno, najavljen je nastavak akcije oduzimanja opreme za rudarenje čije je korištenje nedavno zabranjeno zbog energetske krize na Kosovu i Metohiji.

BONUS VIDEO -JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)