AKCIJA POLICIJE U NIŠU: Uhapšeni mladići osumnjičeni za krađu

J. Ćosin

15. 12. 2021. u 15:32

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetili su šest teških krađa i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka i osamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У НИШУ: Ухапшени младићи осумњичени за крађу

Foto: Depositphotos

Sumnja se da su oni, od marta do decembra ove godine, u Aleksincu i okolini, iskoristivši odsustvo vlasnika provalili u šest kuća i ukrali zlatni nakit, dukat, dva televizora, zvučnik, trambolinu, aparat za varenje, dve motorne testere, 20 kilograma bakra, 15 kilograma mesinga i pištolj.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči i da je u decembru ove godine ušao u otključanu porodičnu kuću i ukrao mobilni telefon, pa se tereti i za krivično delo krađa.

BONUS VIDEO - ZAPLENA "TEŠKA" 240.OOO KM: Veliki uspeh carine i poreznika u Brčkom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!