SASLUŠANA MARIJA KARAN: Glumica ne želi da goni dečka

N.B.

09. 11. 2021. u 13:53

U PRVOM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana glumica Marija Karan, u vezi sa incidentom od 5. novembra, kada se posvađala sa dečkom Vladanom Balabanom.

САСЛУШАНА МАРИЈА КАРАН: Глумица не жели да гони дечка

Foto: Igor Marinković

Ona je, kako je saopšteno iz Tužilaštva, detaljno opisala kako se sve odigralo i izjavila da nema razloga niti želi da krivično goni Balabana.

Tužilaštvo je nakon pribavljanja izveštaja PS Stari grad, te izjava od očevidaca događaja, kao i izvršenog uvida u video-zapise sigurnosne kamere i izveštaj lekara Urgentnog centra donelo odluku da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo koga, za bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

- Naime, u predmetnom događaju došlo je do svađe između dvoje koji su u emotivnoj vezi koji ne žive zajedno. Tom prilikom je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do povređivanja, s obzirom na to da je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada, te kako ni ranije nigde nisu registrovane prijave za nasilje između njih, u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog dela nasilje u porodici - navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo ističe i to da kako se predmetni događaj odigrao u garaži stambene zgrade u Dositejevoj ulici kojom prilikom nije došlo do težeg remećenja javnog reda i mira, to se nisu ostvarila ni obeležja krivičnog dela nasilničko ponašanje, već bi se eventualno radilo o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)