"UNUKA JE SAMA SLALA FOTOGRAFIJE": Majka osumnjičenog da je obljubio ćerku (15) tvrdi da je njen sin nevin (VIDEO)

J.Ćosin

05. 11. 2021. u 16:28

MUŠKARAC star 44 godine, inače, kum članova porodice Ninoslava Jovanovića (48), koji je poznat kao Malčanski Berberin, nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je obljubio svoju petnaestogodišnju ćerku.

УНУКА ЈЕ САМА СЛАЛА ФОТОГРАФИЈЕ: Мајка осумњиченог да је обљубио ћерку (15) тврди да је њен син невин (ВИДЕО)

Foto: J.Ćosin

Majka osumnjičenog tvrdi da njen sin nema veze sa tim i da je njena unuka sama slala fotografije sa očevog telefona, bez njihovog znanja.

- Majka ju je ostavila, mi je čuvamo sami od njene 12. godine. To je dobro dete, ide u školu, poslušna je, ovo nas je sve iznenadilo. Ona je uzimala je očev telefon svaki put kada dođe s pola i odlazila na spat, a šta je radila i kome je slala slike, to ne znamo – priča za Mirjana za „Novosti“.

Policija je, kaže, njenog sina pozvala na saslušanje u Beograd, gde je otišao sa ćerkom.

- Otišao je da da izjavu u beograd zajedno sa ćerkom. Međutim, nije se vratio, a na telefon je bio nedostupan. Oko 5 sati toga dana upala nam je policija, došli su da pretresu stan, ja sam ih pitala gde mi je sin, a oni su rekli da je u pritvoru u Beogradu. Nju su odveli u hraniteljsku porodicu i to je to. Ne znam gde je, s kim je, njen brat je ovde, ja sam mu staratelj. Čekam da mi se sin vrati. On je čuvao njih sam bez majke, radi, vredan je, čuva ih i eto sada šta su uradili – ispričala je Mirjana.

I u selu Malča ne veruju da je njihov komšija mogao nešto tako da uradi. Kažu da je Milan veoma miran i povučen, radi u Javno-komunalnom preduzeću gde je nekada radio i Ninoslav Jovanović, takođe iz Malče.

Foto: J.Ćosin

 

- Dečko je dobar, deca imaju blage smetnje u razvoju, pa je pitanje da li je sve ovo istina i da li se na ovakav način sve dogodilo. Ninoslav je nešto drugo, on je od malena imao psihički problem, znamo ga još kad je dete bio, dok je Milan drugačiji, nije previše inteligentan, tih, miran. Njegove porodice su u nekakvom kumstvu, ali se njih dvojica nikada nisu družili – opisuje sa nevericom komšije Ljuba Gocić.

Ipak, tokom leta već je uhapšeno 18 lica za koje se sumnja da su imali kontakt sa ovom devojčicom. Pre dva dana uhvaćeno je još 18 muškaraca za koje se veruje da su učestvovali u ovoj gnusnoj mreži pedofila.

– Nekoliko njih je upravo otkriveno jer su imali kontakt sa učenicom iz Malče, a razmenjivali su i njene pornografske video-snimke i ugovarali seks s njom – navodi izvor iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!