HAPŠENJE ZBOG PALJENJA AUTOMOBILA SNAJPEROVE DEVOJKE: Osumnjičeni za paljevinu u Novom Sadu iza rešetaka

Lj.P.

25. 10. 2021. u 12:53 >> 20:26

INTENZIVNIM operativnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili osumnjičenog Milana R. (26) iz Bača.

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ПАЉЕЊА АУТОМОБИЛА СНАЈПЕРОВЕ ДЕВОЈКЕ: Осумњичени за паљевину у Новом Саду иза решетака

Foto: Instagram/Printskrin/192.rs

Sumnja se da je on 7. oktobra izazvao požar na dva automobila, parkirana u Stražilovskoj ulici, tako što ih je prethodno polio zapaljivom tečnošću. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Te večeri, podsećamo, zapaljena su dva skupocena automobila marke "BMV X5" i "mercedes", A klase, koja su u potpunosti izgorela. Vozila su u vlasništvu porodice devojke U. J. (23) iz Novog Sada, koja je pre toga policiji prijavila sugrađanina Slobodana Milutinovića Snajpera, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, da je maltretirao i tukao, posle čega je on uhapšen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pričinjena je velika materijalna šteta, i niko nije povređen, a porodica kojoj pripadaju automobili živi u obližnjoj zgradi i navodno su parking mesta zakupljena za ta dva vozila.

Vatra na automobilima je buknula pola sata iza ponoći, a na snimku koji se sutradan ujutro pojavio na društvenim mrežama vidi se da parkiranim automobilima na pomenutoj adresi prilazi muškarac sa kapuljačom na glavi, a ubrzo zatim staje u ulaz u zgradu. Kada su se prolaznici udaljili odatle, on prilazi kolima i benzinom iz flaše najpre poliva crni automobil, a zatim i crveni, parkiran pored. Buknuo je plamen, a nepoznati je pobegao odatle. Na snimku se još vidi da mu se zapalila patika.

BRANIO SE ĆUTANjEM

Milan R.

OSUMNjIČENI Milan R. (na slici) se nije opirao hapšenju, a na saslušanju u policiji se, kako saznajemo, branio ćutanjem.

- Nije hteo da kaže ko ga je poslao da zapali automobile. Ne negira da nije i navodno, on nema direktni kontakt sa Slobodanom Milutinovićem zvanim Snajper - kaže izvor upoznat sa istragom.

On bi u utorak trebao da bude priveden na saslušanje u osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: OVDE JE UBIJEN STEFAN: Protest na Karaburmi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024