SASLUŠANJE NAPADAČA SA ZVEZDARE: Određeno zadržavanje za B. M. (36), osumnjičenog da je pretukao i opljačkao starca

N.B.

21. 10. 2021. u 13:01

PRED Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu za sutra je zakazano saslušanje osumnjičenog koji se tereti da je 19. oktobra oko 14.00 časova u ulici Petra Kolendića, na teritoriji GO Zvezdara, napao penzionera B. S. (64)

САСЛУШАЊЕ НАПАДАЧА СА ЗВЕЗДАРЕ: Одређено задржавање за Б. М. (36), осумњиченог да је претукао и опљачкао старца

Foto: Instagram/mojbeograd_rezerva

Kako je danas saopšteno iz Tužilaštva, sumnja se da je B. M. oborio na zemlju B. S., pa upotrebom sile iz džepa njegove jakne uzeo 245.000 dinara i pobegao. Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava za grad Beograd, PS Zvezdara prikupili su dokaze iz kojih proizilazi osnov sumnje da se u radnjama osumnjičenog B. M. stiču svi bitni elementi krivičnog dela razbojništvo.

Osumnjičeni B. M. je deo oduzetog novca potrošio na kocku, heroin i garderobu, a zatim je od preostalog dela  kupio 1.200 evra. Navedena opojna droga heroin, kao i evri pronađeni su i oduzeti od osumnjičenog uz potvrdu o privremeno oduzetim predmetima.

- Nakon saslušanja u Tužilaštvu, nadležni zamenik će u zavisnosti od njegove odbrane, kao i od činjenice da li je osumnjičeni ranije osuđivan, doneti odluku o predlaganju pritvora i osnova za predlaganje istog - navodi se u saoštenju.

U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog B. S., eventualne svedoke, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, po potrebi naložiti veštačenja i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)