DULE SAVIĆ U SUZAMA ZBOG MIKE ALEKSIĆA: Videli smo se kada je izašao iz pritvora, rekao mi je četiri reči!

Novosti online

12. 09. 2021. u 10:09

U Jutarnjem programu televizije "Pink" gostovao je blizak prijatelj Mike Aleksića i legenda fudbala Dule Savić koji je otkrio da se video sa učiteljem glume koji je optužen za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja.

ДУЛЕ САВИЋ У СУЗАМА ЗБОГ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Видели смо се када је изашао из притвора, рекао ми је четири речи!

FOTO: Printskrin/RTV Pink

Aleksić, kojeg su Milena Radulović i Iva Ilinčić optužile za silovanje i zlostavljanje, pušten je iz pritvora u petak i njegov povratak kući izazvao je veliku pažnju. Savić je otkrio da se već video sa Mikom, koji će se za manje od mesec dana naći pred sudom. Milena Radulović već mu je poručila - "vidimo se na sudu".

- Rekao mi je: 'Gde si Duki moj?'", otkrio je Savić pri čemu mu je "pukao" glas, a oči zasuzile, pa dodao: Ja sam čovek koji uvek stoji uz prijatelje i pravdoljubiv sam.

Savić je optužbe protiv Aleksića nazvao "napadom" i kazao da je nekadašnji učitelj glume, čije su metode bile sporne decenijama unazad, "od dece pravile ljude".

- Taj napad na Miku Aleksića je osmišljen ne samo kod nas, nego i u nekim prostorima van naše države i to je opasno. U priču je pridodat i Lečić i Petnica i Palma, pa su čak prozvali i pokojnog Batu Miladinovića. To je ceo jedan paket u kojem je Mika najgore prošao. Njegova čvrstina i to što je znao od te dece da napravi velike ljude, tvrdi Savić

On je dodao i da je Mika uvek imao podršku žene i prijatelje, kao i da je mentalno nikada jači.

- Mika je čovek bez dlake na jeziku i uvek stoji čvrsto, ja ne znam kako je on sa slabijem zdravljem izdržao toliko meseci u zatvoru. On je mentalno jak i imao je podršku svoje supruge Biljane. Činili su sve da se okrene protiv njega, ali ona je pokazala svoju veliku ljubav, kao i svi prijatelji koji su uspeli da se probiju u javnost i kažu svoje mišljenje. Mika jeste oslabio, sada će da se odmori i imaće pravu terapiju i ishranu. Mentalno je imperijalno, ne može da bude drugačije. On zna, on ne sumnja u sebe, zna šta je bilo tačno, istakao je Dule.

Savić je istakao i da misli da će biti dokazano da je Aleksić "žrtva u ovoj priči".

- Ko će da plati kada se dokaže da je Mika žrtva?", pitao je u emisiji Savić i rekao da misli da će Mika "100 odsto biti oslobođen.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda