„PALI“ DOK SU BEŽALI: Uhapšeni Sremskomitrovčani u Bogatiću

V.Mitrić

19. 07. 2021. u 17:17

POLICIJA u Bogatiću stavila je lisice na ruke Sremskomitrovčanima N. K. (26) i njegovom ispisniku B. L. iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su učinili krivična dela razbojništvo i krađa, rečeno nam je u PU Šabac.

„ПАЛИ“ ДОК СУ БЕЖАЛИ: Ухапшени Сремскомитровчани у Богатићу

FOTO: V. M.

Oni su rano jutros, kako kažu u policiji, kako se sumnja, ušli u kuću četrdesetšestogodišnjeg muškarca u Bogatiću i uz pretnju nožem, zahtevali da im da novac, a potom učinili premetačinu i pobegli.

 - N. K. se sumnjiči da je nedaleko odatle ušao u otključani „pežo“ i startovao ga, a pošto se automobil pokvario, ostavio ga je na putu, a potom ušao u otključani „pasat“ kojim je sleteo sa puta, pa se sumnjiči i za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila - kažu u policiji.

Policija ga je ubrzo pronašla na izlazu iz Bogatića dok je pokušavao da pobegne, a B. L pronađen je nedaleko od kuće četrdesetšestogodišnjaka. N. K. i B. L. su, kako se sumnja, i 17. jula iz dvorišta ovog četrdesetšestogodišnjeg muškarca ukrali automobil „Daevu“ koji je policija pronašla i vratiće ga vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)