GLUMICA Danijela Štajnfeld oglasila se nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za silovanje protiv Branislava Lečića.

Komentari (12)

Nebojša

13.07.2021. 17:59

Icigledno iz njenih izjava je NEDOSLEDNOST a ocigledno ako se pogleda unazad decenijama ona je patoloski lazov. I Lecic je u pravu, steta naneta njemu ne moze da se nadoknadi. Ovo je uradila orkestrirano i ona je zasluzila zatvor za laznu prijavu.

sudba

13.07.2021. 18:03

сад треба да уследи противтужба за клевету и јавни блам,бојим се да ће је одрати од трошкова.Него сестфо памет у главу пријави га оногмомента овако спреми паре

razmisljanja

13.07.2021. 18:27

Imaju li muskarci pravo da budu zasticeni od laznih prijava? I da li je iskljucivo muskarac uvek kriv, a zena iskljucivo uvek zrtva? Ili nekad moze i musko da bude zrtva zene?

Srdjan

13.07.2021. 21:14

Sad ide kontrola dodele imigrantske vize u USA. Jer je dodeljena na osnovu zlostavljanja. Malo ima različitih izjava.. Prošlo je 5 min.slave. Šta sad?

Govemant

13.07.2021. 22:25

Draga moja niko vise ne veruje u ovu tvoju pricicu. Ovo si amaterski odradila. Neznam ko ti je sponzor price, pretpostavljam samo. Zalim ali si iskoriscenja a da tga nisi ni svesna.

Pedja

15.07.2021. 08:07

Jel znate da se u Velikoj Britaniji broj broj slučajeva pedofilije kod žena udvostručio? Odnosno broj slučajeva seksualnog zlostavljanja dece od strane osoba ženskog pola (žena). Stručnjaci smatraju, da je ovaj porast zapravo otkrivanje pravog broja slučajeva, jer smatraju da žene bolje prikrivaju ovakve zločine, a da je društvo ignorisalo zločin, pravdalo postupak počiniteljke, a ignorisalo žrtvu iz razloga što je zločinac bila žena, pgotovo ako je dete muškog pola. U australiji je prošle godine bilo zabeleženo i dokazano 700.000 lažnih optužbi za silovanje. Studija pokazuje da su razlozi za ovaj postupak najčešće, povređen ego, ukaljan ugled u društvu i pokušaj da se to promeni ili sticanje materijalne koristi. U SAD feministkinje zahtevaju usvajanje zakona po kojem se smatra da je muškarac počinio silovanje ako se žena posle seksualnog odnosa, koji je nastao uz obostranu saglasnost, predomisli/pokaje nakon odnosa. Bez obzira koliko je vremena prošlo i bez obzira što je pristala i bez obzira što ni u jednom trenutku nije zahtevala da stane. Informišite se o Erin Pizzey i dokumentarcu The Red Pill.