ODVRATNA ISTINA: Otkriveno šta je pronađeno u telefonu manijaka iz tržnog centra na Voždovcu

J. D. Lj.

04. 07. 2021. u 18:32

VREMEŠNI V. L. (70) uhapšen je u tržnom centru u beogradskom naselju Voždovac zbog sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje.

ОДВРАТНА ИСТИНА: Откривено шта је пронађено у телефону манијака из тржног центра на Вождовцу

Foto B. S.

Lisice na ruke stavljene su mu posle prijave da je mobilnim telefonom ispod suknje snimao 27-godišnju devojku. On je saslušan u policiji, ali mu nije određeno zadržavanje.

Kako nam je rečeno u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, radnici obezbeđenja su primetili osumnjičenog kako fotografiše po tržnom centru, što im je bilo sumnjivo. Dok su mu prilazili videli su da je fotografisao i jednu ženu, kojoj su prišli i upitali da li mu je ona dala dozvolu da tako nešto radi. Kad im je zbunjeno odgovorila da nije, reagovao je i muškarac koji je bio sa njom u društvu. Obezbeđenje je zadržalo V. L. i pozvalo policiju, koja je ubrzo došla u objekat.

- Nakon prijave da je osumnjičeni telefonom snimao žensku osobu na neprimeren način, policija je odmah izašla na lice mesta i pronašla ga - navodi se u jučerašnjem saopštenju MUP.

- Takođe, pronađen je telefon sa tim video-snimkom, ali je u njemu otkriveno još mnogo drugih neprimerenih snimaka i fotografija.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o velikom broju slika i zapisa, na kojima se vidi donji veš ispod suknji i haljina nepoznatih devojaka, koje je V. L., kako se sumnja beležio na drugim mestima. Najviše po autobusima i po ulici. Kako saznajemo, policija je pretresla i njegov stan i privremeno oduzela laptop, kako bi se proverilo da li i na njemu ima nedozvoljenog sadržaja.

SLIKE SA BAZENA

MLADIĆ iz Svrljiga (17) priveden je pre nekoliko dana jer je mobilnim telefonom slikao vršnjakinje dok su se presvlačile na tamošnjem bazenu. One su, kad su videle šta radi, pozvale poslovođu bazena, koji je alarmirao policiju, pa je maloletnik priveden na informativni razgovor. U njegovom mobilnom telefonu pronađene su fotografije tinejdžerki, a branio se govoreći da su ga na to nagovorili drugovi i da je sve bila šala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)