IDENTIFIKOVAN DŽEPAROŠ KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Oglasio se i ministar Vulin i otkrio nove informacije

Novosti online

04. 07. 2021. u 16:21

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, brzim i efikasnim radom identifikovali su osumnjičenog muškarca koji je 2. jula u jednom marketu na Vračaru iz torbe oštećene žene ukrao mobilni telefon.

ИДЕНТИФИКОВАН ЏЕПАРОШ КОЈИ ЈЕ РАЗБЕСНЕО СРБИЈУ: Огласио се и министар Вулин и открио нове информације

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin ovim povodom je istakao da srpska policija brine o svim građanima i da će oni i njihova imovina biti sigurni i zaštićeni. 

- Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Policijske uprave za grad Beograd osumnjičeni muškarac koji je u marketu ženi iz tašne ukrao telefon i platnu karticu je identifikovan. 

Bezbednost i sigurnost običnih ljudi, a pogotovo žena i dece jeste prioritet našeg rada. Kao što snažno pristupamo razbijanju organizovanih kriminalnih grupa, isto tako snažno i posvećeno pristupamo razbijanju uličnog kriminala. Ne postoji krupan i sitan kriminal, lična bezbednost svih građana Srbije i zaštita njihove imovine su prioritet mog rada. 

Poručujem građanima Srbije da imaju puno poverenje u policiju i da će ih njihova policija uvek i na svakom mestu zaštiti i od organizovanih kriminalnih grupa, ali i od uličnog kriminala - istakao je ministar Vulin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Za osumnjičenim je raspisana potraga i intenzivno se radi na njegovom hapšenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024