PRONAĐEN MLADIĆ SA ADE ZA KOJIM SE TRAGALO CELU NOĆ: Tinejdžera posle šokantne žurke policija zatekla u alkoholisanom stanju - prebačen na VMA

Novosti onlajn

24. 06. 2021. u 08:54

MLADIĆ koji je prisustvovao noćašnjoj šokantnoj žurci na Adi Ciganliji a za kog se verovalo da se utopio, pronađen je u alkoholisanom stanju.

ПРОНАЂЕН МЛАДИЋ СА АДЕ ЗА КОЈИМ СЕ ТРАГАЛО ЦЕЛУ НОЋ: Тинејџера после шокантне журке полиција затекла у алкохолисаном стању - пребачен на ВМА

Foto: Ž.Knežević

Beogradska policija pronašla ga je potpuno pijanog pošto je prethodno prijavljen njegov nestanak, a pošto je noćas oko 3 časa viđen kako ulazi u vodu a nije isplivao sumnjalo se da se utopio posle čega su hitno na Adu došli policija i hitna.

Počela je i potraga za njegovim telom ali srećom policijska patrola pronašla ga je živog i pijanog posle čega je prebačen na VMA.

Podsetimo, na Adi se noćas održala šokantna žurka kojoj je prisustvovalo više od 1.000 mladića i devojaka, među kojima je bilo i puno maloletnika, a na kojoj je za smao 10 evra moglo neograničeno da se pije.

Sa te žurke na VMA prebačeno je 11 mladih bez svesti zbog trovanja alkoholom a sumnja se da im je nešto sipano i u piće što će istraga da utvrdi. Pohapšeni su konobari i menadžeri.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)