UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE DETETA IZ BOGATIĆA: Navodno izvukao devojčicu sa proslave, pa je silovao, kod kuće ga čekali žena i malo dete

B.M.

20. 06. 2021. u 10:55

POLICIJA u Bogatiću je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. (28) iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕТЕТА ИЗ БОГАТИЋА: Наводно извукао девојчицу са прославе, па је силовао, код куће га чекали жена и мало дете

Foto: V.M.

Oko 23 sata policiji je prijavljen slučaj silovanja, nakon čega je počela potraga za osumnjičenim pošto je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako se saznaje on se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će tokom dana biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Devojčica je sinoć bila na proslavi punoletstva u jednoj svečanoj sali u Bogatiću, da bi je posle 22 sata I. A. izvukao napolje i, kako se sumnja, napastovao u jednom napuštenom dvorištu u blizini.

Oboje su iz istog mesta i porodice se dobro poznaju.

Kako „Novosti“ saznaju, devojčica je, već,saslušana u prisustvu roditelja i nadležnih stručnjaka iz Centra za socijalni rad. Osumnjičeni će, po isteku policijskog zadržavanja koje traje najviše 48 časova, biti saslušan u VJT U Šapcu, posle čega će tužilac da odluči da li će ili ne da zatraži pritvor za njega od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere