OBIJEN SEF CRVENOG KRSTA: U Čačku situacija pred usijanjem u humanitarnoj organizaciji

V. I.

26. 05. 2021. u 12:48

U PROSTORIJAMA čačanskog Crvenog krsta za sada nepoznata osoba tokom prethodne noći obila je sef u kome su bili važni dokumenti vezani za poslovanje ove humanitarne organizacije.

ОБИЈЕН СЕФ ЦРВЕНОГ КРСТА: У Чачку ситуација пред усијањем у хуманитарној организацији

Foto: Privatna arhiva

Zaposleni su odmah o tome obavestili policiju, koja je obavila uviđaj. Zanimljivo je da spoljna vrata CK nisu obijena, već samo sef sa dokumentima. U toku je israga.

Foto: Privatna arhiva

Kako su “Novosti” već pisale, situacija u ovoj organizaciji poslednjih nekoliko meseci je pred usijanjem, pošto je sedmoro radnika Višem sudu predalo tužbu za mobing protiv sekretarke Biljane Davidović, a nakon toga su se dvojica zaposlenih i potukla. U međuvremenu je došlo do promena u UPravnom odboru, a Crveni krst Srbije sprovodi konstantan monitoring nad poslovanjem ove organizacije. Bilo je i najava o mogućim smenama i otkazima.

Inače, nedavno je protiv NN lica zaposlenog u CK u Čačku podneta krivična prijava zbog falsifikovanja službene isprave, odnosno “postoji sumnja da je NN lice u službenim knjigama unelo neistinite podatke, a zatim službenim pečatom overilo ispravu sa neistinitim sadržajem”. Kako saznajemo, u toku je postupak pred sudom u Čačku koji se vodi po tužbi radnika protiv Davidovićke, koja je, inače, ranije demantovala navode o mobingu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024