UHAPŠEN RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI: Policija privela poznatog pevača

Novosti online

24. 05. 2021. u 12:45

PEVAČ Radiša Trajković je Đani uhapšen danas u svom stanu.

УХАПШЕН РАДИША ТРАЈКОВИЋ ЂАНИ: Полиција привела познатог певача

Foto: Printscreen

Đani je uhapšen u svom domu i odveden u policiju, a njegova supruga Slađana je objasnila za Kurir šta se desilo.

- Đani je odmah platio kaznu, u pitanju je saobraćajni prekršaj, ali se verovatno nije pokazalo. Policajci su se iznervirali kada su videli da je sve rešeno.

Đani bio uhapšen i prošle godine

Podsećamo, Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana su uhapšeni u aprilu prošle godine po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Pevač Đani i njegova supruga su sa još dvadeset lica boravili tokom dana u kafiću elitnog hotela, družili se, ispijali pića, iako je zabranjeno okupljanje u zatvorenom prostoru.

Oni su tada potpisali sporazum o priznanju krivice i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

(Pink.rs/Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!