OBUKA NA "MAKIŠU": Pogledajte kako policija sa službenim psima i konjima zavodi red (FOTO)

Novosti online

31. 03. 2022. u 15:08

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Nastavnom centru „Makiš“ redovnoj obuci i vežbi najmlađih pripadnika Policijske brigade, koji su pokazali obučenost, veštine i spremnost za izvršenje svih postavljenih zadataka.

ОБУКА НА МАКИШУ: Погледајте како полиција са службеним псима и коњима заводи ред (ФОТО)

Foto: MUP

Najmlađi pripadnici Posebne jedinice policije Policijske brigade prikazali su stručnu osposobljenost i obučenost, a prikazana je i obučenost službenih životinja.

Ministar Vulin istakao je da najmlađe pripadnike Policijske brigade odlikuje visok nivo obučenosti, ali i visok nivo patriotizma.

Pored različitih oblika intervencije policije u obukama i vežbama savladavanja izgrednika, prikazana je i upotreba službenih pasa obučenih za napad i odbranu, dok su pripadnici Čete konjanika sa službenim konjima pokazali svoje načine taktičkog postupanja u slučaju narušavanja javnog reda i mira.

Pripadnici PJP Policijske brigade prikazali su i materijalno-tehnička sredstva kojima raspolaže ova jedinica, kao i izdržljivost i funkcionalnost zaštitne opreme za javni red i mir prilikom izvršavanja službenih zadataka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!