TAČNO U PONOĆ STARTUJE PRIJAVA ZA 60 EVRA: Već od večeras možete da se prijavite za državnu pomoć (FOTO)

Tanjug

27. 04. 2021. u 16:26

PRIJAVA građana za direktnu pomoć od 60 evra, u okviru trećeg paketa pomoći države u borbi protiv pandemije, počinje večeras u ponoć, na portalu Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

ТАЧНО У ПОНОЋ СТАРТУЈЕ ПРИЈАВА ЗА 60 ЕВРА: Већ од вечерас можете да се пријавите за државну помоћ (ФОТО)

Foto D. Milovanović

On je na Instagramu precizirao da će prvih 30 evra punoletnim građanima biti isplaćeno u maju, a drugih 30 evra u novembru.

 

Penzioneri, korisnici novčane socijalne pomoći i ljudi u zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, a novac će im biti uplaćen automatski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!