SVI DETALJI TREĆEG PAKETA POMOĆI GRAĐANIMA: Ministar Mali objasnio način prijavljivanja za novac od države

Novosti online

26. 04. 2021. u 08:22

MINISTAR finansija Siniša Mali u jutarnjem programu na Hepi TV govori o detaljima detaljima Trećeg paketa mera i o dinamici isplate novčane pomoći svim punoletnim građanima Republike Srbije, zatim nezaposlenima, penzionerima i Srbima sa Kosmeta.

СВИ ДЕТАЉИ ТРЕЋЕГ ПАКЕТА ПОМОЋИ ГРАЂАНИМА: Министар Мали објаснио начин пријављивања за новац од државе

Foto: Instagram

Ovog jutra u Jutranjem programu Hepi televizije, ministar finansija govori o detaljima trećeg paketa mera i o dinamici isplate za sve punoletne građane, zatim nezaposlene, penzionere, za Srbe sa KIM, ali i za zaposlene u privrednim subjektima.

Prema rečima Sinše Malog, do kraja godine se kreće sa početkom gradnje metroa u glavnom gradu.

Najvažnija tema u Jutarnjem je bila i investicioni projekat koji je najavio predsednik Vučić juče.

- Želim predsedniku svu sreću, znam da će se izboriti najbolje za građane Srbije, ne smem ništa da pričam, ali definitivno je da će nam se svima promeniti život iz korena - kaže Mali.

- Imamo i još jednu važnu stvar, pogledajte strane investitore koji dolaze u Srbiju, veoma je bio važan način na koji smo reagovali na ovu krizu tokom pandemije korona virusa, tako smo svaki dinar svojih obaveza plaćali u dan, to je veoma važna poruka svima. Veoma je važan rebalans budžeta za 2021. godinu, imamo nikad više para za investicione planove - istakao je Siniša Mali u Jutarnjem na Hepi televiziji.

- Ovo je treći paket pomoći građanima, obezbedili smo novac. Treće nedelje maja isplatićemo pomoć svim građanima na Kosovu i Metohiju, a na predlog predsednika Vučića, za nezaposlene 200 evra, a za sve ostale po 100 evra. Ne moraju da se prijavljuju, već su svi u našoj evidenciji - rekao je Mali.

Ministar je saopštio i važne informacije o načinu prijavljivanja za sve one koji ne žive na prostoru Kosova i Metohije.

- Prijava počinje 28. aprila i traje do 15. maja za sve građane Srbije, otvara se portal trezora, tri su neophodne informacije koje treba popuniti. Jednom se prijavljujete za obe pomoći, penzioneri i korisnici socijalne pomoći se ne prijavljuju - istakao je Mali.

- Ovog jutra na @dobrojutrosrbijo.happytv razgovaramo o detaljima Trećeg paketa mera i o dinamici isplate za sve punoletne građane, zatim nezaposlene, penzionere, za Srbe sa KIM, ali i za zaposlene u privrednim subjektima - piše na Instagram nalogu ministra finansija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!