NASTAVAK SARADNJE UZ OBUKU ZAPOSLENIH: Gradonačelnik Šapca razgovsarao sa predstavnicima japanske kompanije

V. MITRIĆ

17. 02. 2021. u 23:00

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić sastao se sa predstavnicima kompanije Jazaki, sa Andreasom Di Većeom, potpredsednikom proizvodnje i logistike i šefom prodaje Jazaki Evropa.

НАСТАВАК САРАДЊЕ УЗ ОБУКУ ЗАПОСЛЕНИХ: Градоначелник Шапца разговсарао са представницима јапанске компаније

Foto: GU Šabac

Sa njima je razgovarao o nastavku uspešne saradnje između Grada Šapca i ove kompanije.

- Razgovarali smo o nastavku petogodišnjeg ugovora ove kompanije u našem gradu, o ulaganju u obuku zaposlenih i stvaranju kvalifikovane radne snage u našem Trening centru na Letnjikovcu. Ti novi lideri treba da u budućnosti budu menadžment kompanije. Rukovodioci ovog giganta istakli su da u narednih 15 godina vide Šabac kao grad Jazakija. Radujem se što će ova kompanija nastaviti da posluje u našem gradu i da zapošljava veliki broj sugrađana. Grad Šabac će učiniti sve da se smanji stopa nezaposlenosti - kaže gradonačelnik Pajić.

Sastanku su u ime Grada Šapca prisustvovali i Blaža Knežević, zamenik gradonačelnika, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Živan Bajić član Gradskog veća zaduženim za privredu.

U ime kompanije Jazaki sagovornici gradskih funkcionera bili su i Turgut Korkut, generalni menadžer Jazakija u Šapcu, Vladimir Janković, menadžer finansija, Miloš Davidović, regionalni menadžer ljudskih resursa i Nemanja Đurđević, menadžer ljudskih resursa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024