POMOĆ U PRAVI ČAS: SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA zadovoljna novim paketom mera

S. B.

14. 02. 2021. u 16:05

NOVI paket mera pomoć privredi za saniranje posledica pandemije virusa kovid-19 došao u pravom trenutku.

ПОМОЋ У ПРАВИ ЧАС: СРПСКА АСОЦИЈАЦИЈА МЕНАЏЕРА задовољна новим пакетом мера

Foto: Tanjug

 Sada je najvažnije da se sačuvaju radna mesta, pre svega u malim preduzećima, smatra Srpska asocijacija menadžera.

Privreda, veruju menadžeri, mora da krene u ekonomsku ofanzivu, treba da se pronalaze novi izvori finansiranja rasta, da se podstakne privreda da odgovori na veću tražnju, prvo domaću, a onda i regionalnu, pa i svetsku.

- Potrebno je da povećamo potencijal za privatne investicije koje će doći iz privatnog sektora - kaže Slobodan Đinović, član Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera. - Ukoliko budemo investirali više nego ranije, mi ćemo iz ove krize izaći jači i to je ono što nam dugoročno obezbeđuje rast. Nove mere nam u periodu vakcinacije praktično čuvaju radna mesta i podržavaju pre svega one koji su najugroženiji, one najmanje. U tom smislu sad polako treba da uđemo u neku vrstu tranzicije kroz garantne šeme i kroz druge oblike finansiranja da probamo da odgovorimo na sve izazove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove