MEĐUNARODNI SAJAM VOĆARSTVA, POVRTARSTVA I VINOGRADARSTVA: Sastanci proizvođača i uvoznika

G. V.

19. 01. 2024. u 13:31

NA Međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva "Agro Belgrade 2024", 26. januara će biti održani bilateralni sastanci domaćih i regionalnih proizvođača i izvoznika svežeg, smrznutog ili prerađenog voća i povrća sa renomiranim uvoznicima, distributerima i maloprodajnim lancima iz regiona i Evrope. Ovo je saopštila Privredna komora Srbije.

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ВОЋАРСТВА, ПОВРТАРСТВА И ВИНОГРАДАРСТВА:   Састанци произвођача и увозника

Foto B. Milošević

Sastanci tokom "Agro Belgrade 2024" sajma pravo su mesto za domaće i regionalne proizvođače voća i povrća da predstave svoju ponudu inostranim i domaćim kupcima, povećaju obim prodaje i prošire svoja izvozna tržišta. Za razgovore sa ovom kategorijom proizvođača vlada i veliko interesovanje kupaca iz Evrope i regiona koji su se već registrovali.

Ovi susreti se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva, uz podršku PKS, Ministarstva poljoprivrede, Sekretarijata za poljoprivredu Grada Beograda i projekta "Velika mala privreda", koji finansira USAID, a realizuje međunarodna organizacija ACDI/VOCA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu