NOVI ROK ZA PRIJAVU: Zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu "Moja prva plata"

B.B.

30. 10. 2023. u 10:46

IMAJUĆI u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata“, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

НОВИ РОК ЗА ПРИЈАВУ: Због великог интересовања послодаваца и незапослених младих за учешће у програму Моја прва плата

Foto Privatna arhiva

 Poslodavaca će moći da se prijave i  oglase slobodne radne pozicije  do 7. novembra ove godine. Nezaposleni mladi, zaintersovani za učešće u programu mogu se javiti  13. novembra do 6. decembra.Izbor kandidata od strane poslodavaca odvijaće se u periodu od 7.  do 22.decembra.

Na portalu „Moja prva plata“ najkasnije do 29.decembra godine biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama.Zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i izabranog kandidata, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze, planirano je od 1.  do 19. januara 2024. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije