SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE: Stiže povećanje penzija - Od sutra i popusti sa Penzionerskim karticama

Novosti onlajn

30. 09. 2023. u 09:38

MINISTAR finansija Siniša Mali gostovao je danas u jutarnjem programu na televiziji Pink, gde je govorio o Penzionerskim karticama.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: Стиже повећање пензија - Од сутра и попусти са Пензионерским картицама

FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

- Sutra je 1. oktobar, Međunarodni dan starijih osoba i imamo dve lepe vesti za naše poenzionere. Kreće povećanje penzija, 5,5 odsto kao što je Vučić obećao i kreću penzionerske kartice. Obećanje koje smo dali ispunjavamo.

Mali je podsetio da penzioneri imaju kontinuirani rast penzija i dodao da novo povećanje sledi od 1. januara.

Ministar je naveo da penzioneri koji imaju penzionerske kartice od sutra mogu da ostvaruju popuste na velikom broju mesta.

- Na današnji dan imamo preko 650 ustanova koji nude popuste. Na ovaj način pokazujemo ne samo brigu o penzionerima, već i poštovanje prema njima.

- Penzionerske kartice mogu da se podignu u filijalama PIO fonda. Oni koji su dobili poziv da ih podignu treba da odu tamo da ih podignu, a oni koji nisu dobili poziv dobiće kartice na adresu u narednim danima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (22)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)