KAKO BRZO I LAKO DA PRONAĐETE, PRODATE ILI IZDATE STAN?

Promo

25. 09. 2023. u 10:00

U DANAŠNjEM digitalnom dobu, internet je postao neprocenjiv alat za pronalaženje, prodaju ili izdavanje stanova, kuća i ostalih vrsta nepokretnosti.

КАКО БРЗО И ЛАКО ДА ПРОНАЂЕТЕ, ПРОДАТЕ ИЛИ ИЗДАТЕ СТАН?

Foto: Promo

Uz pomoć specijalizovanih sajtova za oglašavanje nekretnina kao i efikasne i maksimalno posvećene korisničke podrške, čak i oni koji nisu dobro upućeni u digitalnu tehnologiju mogu lako da pronađu ili oglase nekretninu. Kako? Vrlo jednostavno uz sledeće savete.

Prvi korak je svakako da posetite pouzdan i proveren specijalizovani sajt za oglašavanje nekretnina. Jedan od lidera je sajt 4zida.rs koji ima najveću bazu od oko 75.000 oglasa u Srbiji. Maja Tatalović, Koordinator korisničke podrške 4zida, podelila je sa nama korisne savete za ovu vrstu digitalnog pretraživanja.

- U zavisnosti od toga da li ste zainteresovani za prodaju ili izdavanje, izabraćete jednu opciju. Upotrebom brojnih filtera možete suziti pretragu na osnovu specifičnih kriterijuma kao što su tip nekretnine, broj spavaćih soba, kvadratura, cena i naravno lokacija. Naši korisnici imaju mogućnost da sačuvaju oglas, da se prijave da dobijaju informacije ako cena nekretnine padne a nedavno smo unapredili naš alat za preporučivanje nekretnine shodno tome šta posetioca interesuje.

Mi smo prvi sajt koji je svojim korisnicima omogućio dodatne besplatne alate pomoću kojih mogu da provere da li su kreditno sposobni i da procene ratu kredita, da procene vrednost nekretnine, a imamo i sekciju gde svako može da postavi pitanje pravniku na temu kupoprodaje nekretnine. Takođe, na našem sajtu u svakom trenutku korisnici mogu da provere prosečno kretanje cena nekretnina i na taj način budu u toku sa trendovima kretanja prosečnih cena nekretnina širom Srbije, kako staro gradnje, tako i novogradnje. Ovo su sve dodatni alati pomoću kojih želimo da uštedimo vreme i novac našim korisnicima i da im olakšamo pretragu. Oni mogu da se oslone na tačnost i transparentnost informacija i podataka sa našeg sajta a naš cilj je da ih osnažimo u procesu donošenja jedne od najvažnijih životnih odluka.

Foto: Promo

Međutim, čak i ako trenutno ne planirate da kupite ili prodate stan, naš savet je da svakako isprobate ove besplatne alate. Zašto ne biste saznali koliko vredi vaša nekretnina, koliko na primer iznosi kirija stana iste strukture kao što je vaš ili kolika bi bila rata kredita na osnovu vaše trenutne finansijske situacije? – savetuje Maja Tatalović iz korisnikčke podrške 4zida.

Korisnička podrška ne samo da svakodnevno efikasno rešava raznorazne nedoumice i upite korisnika, već i daje savete po pitanju oglašavanja, kupoprodaje ili stanja na tržištu. Mi insistiramo na što detaljnijem opisu oglasa koji treba da uključuje sve najvažnije karakteristike nekretnine kao i na obaveznom postavljanju fotografija viskog kvaliteta. Vodimo računa o redovnom ažuriranju oglasa” ističe naša sagovornica.

Bez obzira da li ste u potrazi za stanom ili želite da prodate ili iznajmite svoju nekretninu, uz pouzdanu digitalnu podršku, korisne besplatne alate kao i kvalitetan i inovativan prikaz nekretnina kakav nudi sajt 4zida.rs, možete maksimalno istražiti mogućnosti koje vam se pružaju na jednom mestu i tako prikupiti sve važne i relevantne informacije. Posle takvog iskustva, na kraju ćete lakše doneti odluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu