ODRŽANO G-DRIVE OTVORENO NACIONALNO WAKEBOARD TAKMIČENJE

Promo

17. 07. 2023. u 14:05

G-DRIVE otvoreno nacionalno wakeboard takmičenje održano je na Adi Ciganliji u Beogradu u nedelju, 16. jula.

ОДРЖАНО G-DRIVE ОТВОРЕНО НАЦИОНАЛНО WAKEBOARD ТАКМИЧЕЊЕ

Foto: Promo

Ovogodišnje takmičenje inspirisano je čistom energijom i osećajem superiornosti tokom vožnje. Ljubitelji sportova na vodi imali su priliku da dožive #takomoćno G-Driveiskustvo kroz vožnje u četiri kategorije: Boys, Open ladies, Master men i Open men.

Svi koji su se prijavili za takmičenje imali su priliku da učestvuju bez obzira na prethodno iskustvo, dok su najbolji osvojili vredne nagrade.

U kategoriji Boys nagrade su osvojili: Prvo mesto Andrija Petkovski, osvojio je Balance board, Drugo mesto Nikola Ćetković, osvojio je G-Drive sportski set, dok je treće mesto zauzela Nika Vuković i ona je osvojila G-Drive set PL proizvoda.

U kategoriji Open ladies nagrade su osvojile: Prvo mesto Dara Jimenez koja je osvojila Balance board, Drugo mesto Nina Vuković, osvojila je G-Drive sportski set, dok je treće mesto zauzela Milica Velimirović i ona je osvojila G-Drive set PL proizvoda.

U kategoriji Master men nagrade su osvojili: Prvo mesto Bratislav Blagojević, osvojio je 300 litara G-Drive goriva, Drugo mesto Rade Krndija, osvojio je 150 litara G-Drive goriva, dok je treće mesto Boban Vuković koji je osvojio 50 litara G-Drive goriva.

U kategoriji Open men nagrade su osvojili: Prvo mesto Luka Bošković, osvojio je AQUASKI sezonsku kartu, Drugo mesto Ivan Petkovski, osvojio je 200 litara G-Drive goriva, dok je treće mesto Lazar Palačković osvojio je 100 litara G-Drive goriva.

Wakeboard je „mlađi brat“ skijanja na vodi. U Beogradu je ova disciplina počela da se razvija od 2002. godine, kada je izgrađen kompleks sa žičarom koji se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije. Od početka maja do kraja septembra svake godine više hiljada početnika nauči da skija na vodi uz pomoć skija ili wakeboard-a.

Organizator ovogodišnjeg takmičenja na Adi Ciganliji bio je Aqua Ski centar, a sponzor G-Drive, brend premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)