PREMIJERKA BRNABIĆ NA SASTANKU SA MLEKARIMA: "Ko želi da politizuje temu, neka odmah izađe - ovde smo da se dogovaramo"

Novosti online

24. 02. 2023. u 11:21

PREMIJERKA Ana Brnabić na sastanku sa mlekarima poručila je da "ko želi da politizuje temu i teatralno napušta sastanak neka odmah izađe, ovde smo da se dogovaramo", potvrđeno je "Novostima".

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ НА САСТАНКУ СА МЛЕКАРИМА: Ко жели да политизује тему, нека одмах изађе - овде смо да се договарамо

Foto Tanjug

- Ja sam sa proizvođačima mleka sedela nekoliko puta u prethodnim godinama, međutim, nikada u ovako širokom sastavu, što mi je posebno drago. Pokušavali smo u prethodnom periodu da nađemo rešenje da prebrodimo sve situacije, na koje mi kao zemlja zaista ne možemo da utičemo. Međutim, tu smo, za istim stolom, da kroz dijalog dođemo do najboljeg rešenja, prihvatljivog za sve - navela je premijerka.

Kako je rekla, ovo je podseća na sastanak koji je imala sa proizvođačima suncokreta, a koji je trajao 10 sati. Na kraju su rešeni problemi.

- Odmah želim da kažem svima da smo mi ovde da rešavamo probleme. Ko želi da politizuje temu i teatralno napusti sastanak – molim ga da to odmah uradi. Onaj ko hoće da razgovara – neka ostane. Hajde da vidimo šta su problemi u svakom sektoru, kod proizvođača, otkupljivača, vlasnika trgovinskih lanaca i da se sa njima uhvatimo ukoštac. Možda ne možemo da rešimo sve probleme, ali sam sigurna da neki pomak možemo napraviti - rekla je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu