RADOVI NA DEONICAMA PUTNIH PRAVACA: Obaveštenje za vozače

B. Ca.

12. 02. 2023. u 11:36

PREDUZEĆE "Srbija put" zbog radova na nekoliko deonica obaveštava da će na pojedinim deonicama biti izmenjen saobraćaj.

РАДОВИ НА ДЕОНИЦАМА ПУТНИХ ПРАВАЦА: Обавештење за возаче

Foto: Putevi Srbije

Na auto-putu E-75, petlja Ražanj - petlja Pojate, smer ka Beogradu, izmenjen je režim saobraćaja zbog izvođenja završnih radova do 15. februara. Kako je saopštilo preduzeće "Putevi Srbije", neposredno pre isključenja na odmorište Pojate iz smera Niša, za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od oko 500 metara. Leva kolovozna traka , u smeru Niš-Beograd.otvorena je za saobraćaj.

Na trasi Babušnica-Svođe, u toku su radovi na pojačanom održavanju puta do 29. marta, uz naizmenično propuštanje vozila.

- Pravac Lešnica - Jelav, zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu brze saobraćajnice Šabac - Loznica, saobraćaj se uz redukciju brzine kretanja, zabranu preticanja i pravovremeno upozoravanje vozača na vozila koja se sa gradilišta uključuju/isključuju na državni put - kažu u JP"Putevi Srbije". - Iverak - Lajkovac, u Divcima, radovi na izgradnji brze saobraćajnice, uz privremeni režim saobraćaja sa dvosmernim odvijanjem bez naizmeničnog propuštanja vozila, uz ograničenje brzine.

Na trasi Merošina - Prokuplje u toku su radovi na uređenju bankina i trotoara, do 15. februara. Radovi se izvode pod saobraćajem uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)