PREMIJERKA BRNABIĆ: U Paraćinu će biti još novih investicija

Зорана Рашић
Zorana Rašić

03. 12. 2022. u 14:00

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je tokom svoje posete „Srpskoj fabrici stakla“ u Paraćinu, koju su preuzele korporacija „Global glass“ iz Švajcarske i slovenačka staklara „Hrastnik“, da će osim te biti još investicija u gradu na Crnici.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: У Параћину ће бити још нових инвестиција

Foto: Z. Rašić

- Očekujem da ću uskoro moći javno da kažem koja je to multinacionalna kompanija, investitor, koji dolazi da otvori svoju proizvodnju u Paraćinu. Pregovori se privode kraju, rešavaju se još neki detalji sa Razvojnom agencijom Srbije i ja očekujem da uskoro ponovo dođem u Paraćin, ili da dođe predsednik Aleksandar Vučić i da otvorimo još jednu proizvodnju u Paraćinu – rekla je premijerka.

Dodala je da se privodi kraju kompletna rekonstrukcija osnovne škole u centru Paraćina (OŠ „Radoje Domanović“, prim. aut.), u skladu sa obećanjem koje je dala u januaru prošle godine, prilikom tadašnje posete Paraćinu, a kad se to završi, nastaviće se dalje sa kapitalnim projektima.

Brnabićeva je rekla da su u pitanju neki planirani putni pravci.

Što se tiče Opšte bolnice, tu tek treba da se uradi projektno-tehnička dokumentacija, a sa Ministarstvom za upravljanje javnim ulaganjima treba da se vidi ko će je uraditi, Ministarstvo ili Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)