OPALA POTRAŽNJA: Rusi ređe kupuju polovne automobile

Novosti online

29. 11. 2022. u 23:58

POTRAŽNjA za polovnim automobilima u Rusiji je u novembru smanjena za 11 odsto u odnosu na oktobar, prenosi Komersant , pozivajući se na statistiku portala za automobile Drom.

ОПАЛА ПОТРАЖЊА: Руси ређе купују половне аутомобиле

Foto: P. Mitić

Prema rečima stručnjaka, potražnja za polovnim automobilima opada od kraja septembra.

Istovremeno, troškovi se ne smanjuju, a ponuda ne raste. Nedostaje automobila do tri godine u vrednosti do milion rubalja.

Moguće je da je ovaj trend povezan sa oklevanjem vlasnika polovnih automobila da ih prodaju u sadašnjim uslovima, kaže Denis Migal, direktor jedne automobilske pijace.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

Šta se desi organizmu kada se odreknemo HLEBA na mesec dana?