POTPISANO ŠEST DOKUMENATA: Evo koji sporazumi su u pitanju - učvršćena saradnja Srbije i Azerbejdžana (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2022. u 18:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas u Beogradu svog kolegu iz Azerbejdžana Ilhama Alijeva, a prilikom susreta učvršćena je saradnja između naše dve zemlje.

ПОТПИСАНО ШЕСТ ДОКУМЕНАТА: Ево који споразуми су у питању - учвршћена сарадња Србије и Азербејџана (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Srbija je sa Azerbejdžanom potpisala šest dokumenata, a na priloženom video snimku pogledajte koji dokumenti su u pitanju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

- Mi sa Azerbejdžanom imamo mnogo toga zajedničkog, jer nepokolebljivo čuvamo svoj teritorijalni integritet i jedni drugima pomažemo u međunarodnoj areni, organizacijama i institucijama - rekao je Vučić danas i dodao:

- Naši odnosi, pogotovo od današnjeg dana kada smo potpisali Memorandum o strateškom partnerstvu i savezništvu, podižu se na jedan novi nivo. Mnogo toga je tek pred nama i mnogo toga ćemo uraditi zajedno u interesu naših građana. Danas smo razgovarali i o saradnji u brojnim oblastima, a posebno u oblasti energetike, kako bismo obezbedili punu energetsku sigurnost za našu zemlju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (68)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!