PREMIJERKA BRITANIJE PORUČILA: "Smanjiću poreze da bih nagradila naporan rad"

Tanjug

06. 09. 2022. u 19:25

NOVA britanska premijerka danas je poručila da kao prvo želi da natera Britaniju da ponovo radi, a najavila je i plan za razvoj ekonomije kroz smanjenje poreza i reforme.

ПРЕМИЈЕРКА БРИТАНИЈЕ ПОРУЧИЛА: Смањићу порезе да бих наградила напоран рад

Foto: Profimedia

- Smanjiću poreze da bih nagradila naporan rad i podstakla rast i investicije zasnovane na poslovanju, a pokrenuću reforme u svojoj misiji da Ujedinjeno Kraljevstvo radi, gradi i raste - navela je nova britanska premijerka, prenosi Rojters.

Ona je navela i da će podsticati izgradnju bolnica, škola, puteva...

Kao drugi prioritet navela je borbu s energetskom krizom, pa je tako već za ovu nedelju najavila mere kojima će obezbediti snabdevanje zemlje energijom u narednom periodu.

Britanska premijerka navela je da će se poštarati da ljudi lakše mogu da odu na preglede kod doktora i dobiju druge neophodne usluge.

- Postavićemo našu zdravstvenu službu na čvrste temelje - rekla je Tras zaključila da će joj glavni akcenat biti na ekonomiji, energiji i nacionalnoj zdravstvenoj službi.

- Time će se nacija naći na putu ka dugoročnom uspehu - dodala je.

BONUS VIDEO: Snimci sa vojne vežbe "Istok 2022"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)