EVROPSKA komesarka za energetiku Kadri Simson izjavila je da novo saopštenje „Gasproma“ o smanjenju isporuka gasa ukazuje na to da je prekid isporuka „plavog goriva“ moguć u svakom trenutku.

Komentari (6)

Petar Veliki

26.07.2022. 11:33

Dragi svi iz EU. Sram bilo Gasprom, sram bilo Rusiju! Hoće da vama smanje isporuku gasa!? Sramota, užas, kakvo je to netransparentno ponašanje!? Mislim da bi bilo daleko pošteniej da vam uvedu prvi paket snakcija (ako sam dobro računao, vi ste stali kod 7. paketa sankcija, Rusiji?), i da sadržaj tog prvog paketa bude - zatvori salvien Ruskog gasa za EU. To bi bilo daleko poštenije, znali bi ste na čemu ste - na ledu? E Rusi, Rusi, ..., uvek ste bili na pravom putu.

Moskva

26.07.2022. 12:31

Мора Путин превентивно да делује. Много се повампирио нацизам и фашизам код вас, а на функцијама су вам потомци оних који су показали да знају да максимално користе "предности" истог. Ко зна шта може опет да вам падне на памет ако будете имали превише гаса, ко зна где би га опет пуштали?

buki

26.07.2022. 21:16

Da gas ide u obrnutom smeru stao bi odavno. Zavrnuli bi ste ga još u prvom paketu sankcija. Ma šta gas, kiseonik bi rusima ukinuli da možete, ali na sreću NE MOŽETE. I sve manje ćete bilo šta moći da im napakostite, a da sami ne upadnete u rupu bez dna. Setite se koliko ste zla naneli čovečanstvu samo u poslednjih 100 i neku godinu i znaćete da ne zaslužujete da postojite.