VRELO LETO! Najbolji fudbal konačno na jednom mestu, potpuni spektakl od avgusta

Novosti online

16. 06. 2022. u 16:56

LjUBITELjI sporta koji idu na more najbolje da to obave do avgusta, jer tada na kanalima Arene Sporta kreću nove sezone svih najboljih fudbalskih liga.

ВРЕЛО ЛЕТО! Најбољи фудбал коначно на једном месту, потпуни спектакл од августа

Foto D. Milovanović

Dolaskom engleske Premijer lige i reprezentacije Srbije na kanale Arene Sporta uspeli smo da ispunimo veliku želju naših korisnika da najbolji fudbal imaju na jednom mestu, poručio je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić u gostovanju na TV Pink.

Arena Sport je brend u šest zemalja regiona, tako da milioni domaćinstava sada imaju priliku da jednim klikom na daljinskom aparatu biraju da li će gledati utakmice najboljeg engleskog, španskog, italijanskog, francuskog fudbala, Lige šampiona, Lige Evrope, kao i Lige nacija sa nacionalnim selekcijama, gde nastupa Srbija.

Uz sve ovo, Arena Sport prenosi nacionalna prvenstva Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore.

- Možda bi našim korisnicima bilo najbolje da letnje odmore iskoriste u julu, s obzirom na to da u avgustu počinju sva fudbalska prvenstva, Premijer liga već od 6. avgusta, i sve će po čitav dan moći da gledaju na kanalima Arene Sporta - pomalo u šali je najavio prvi čovek Telekoma.

Uz sve ovo, nešto kasnije u toku godine, Arena i javni servis RTS će prenositi utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u Kataru od 21. novembra do 18. decembra i gde nastupa naša reprezentacija.

- Nadam se da ćemo doneti sreću srpskoj reprezentaciji, s obzirom na to da će prvi put na Svetskom prvenstvu igrati na Areni - optimista je Lučić.

Arena Sport je trenutno prisutna u 3,5 miliona domaćinstava na teritoriji šest država sa područja bivše Jugoslavije.

- Siguran sam da će se dolaskom Premijer lige na naše kanale broj naših korisnika dodatno značajno povećati, što direktno preko kablovskih operatera Telekoma u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, što preko drugih operatera sa Arenom u ponudi, a to je slučaj na primer u Sloveniji i Severnoj Makedoniji - istakao je Lučić i naveo odličnu saradnju Telekoma Srbija sa kompanijama Dojče telekom i Telekom Austrije u regionu.

Takođe, kanali Arene Sporta dostupni su i preko aplikacije Arena Klaud, za čije korišćenje čak nije neophodna ugovorna obaveza.

Ono što najširu javnost takođe veoma zanima su filmski i serijski sadržaji u produkciji Telekoma, koji je u poslednje tri godine, pod vođstvom Vladimira Lučića, prerastao ulogu firme koja se bavi isključivo telekomunikacijama i postao velika uspešna multimedijalna kompanija.

Generalni direktor Telekoma je gostujući na Pinku izdvojio striming servis Apolon, koji je neka vrsta “balkanskog Netfliksa”.

- Apolon je zajednički projekat Telekoma i Pinka, koji korisnicima omogućava da za vrlo povoljnu cenu gledaju desetak hiljada filmskih i serijskih naslova. Tu su svi sadržaji nastali u produkciji Telekoma, a za razliku od na primer Netfliksa svi inostrani su sa prevodom na srpski jezik. Apolon je dostupan preko aplikacije, najpovoljnija opcija je kada se dobije kao deo pretplate na neki od “mts” paketa - objasnio je Lučić.

Međunarodna ekspanzija Telekoma

U isto vreme, kako je istakao Vladimir Lučić, Telekom Srbija ne prestaje sa međunarodnom ekspanzijom. Kompanija će ove godine postati mobilni operater u još tri zemlje: Severnoj Makedoniji, Nemačkoj i Švajcarskoj.

Pritom, ljudi iz naše dijaspore u Nemačkoj i Švajcarskoj kada budu uzeli tamošnju karticu srpskog Telekoma moći će da besplatno telefoniraju prema Srbiji, dok će za pozive kada dođu u Srbiju biti oslobođeni plaćanja “rominga”. Što se tiče Severne Makedonije, “roming” je za pozive u okviru regiona ukinut prošle godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DOK SVETSKI DUG RASTE, NAŠ PADA Mali poručio: Srbija je svetski rekorder po rastu BDP-a