KONKURS NIS-a OTVOREN DO 20. MAJA: Prijavite se za šestu generaciju programa “NIS Calling”

Promo

16. 05. 2022. u 16:05

Pravo učešća imaju studenti završnih godina fakulteta i master studija, a početak prakse za izabrane kandidate planiran je početkom jula.

КОНКУРС НИС-а ОТВОРЕН ДО 20. МАЈА: Пријавите се за шесту генерацију програма “NIS Calling”

Foto: NIS

Kompanija NIS podseća sve zainteresovane studente da je u toku konkurs za šestu sezonu programa „NIS Calling” i da se za praksu u kompaniji mogu prijaviti do 20. maja na linku

Pravo učešća imaju studenti završnih godina fakulteta i master studija, a početak prakse za izabrane kandidate planiran je početkom jula.

Zainteresovani za praksu u NIS-u, jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu, mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama. Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio fleksibilan plaćeni program koji se zasniva na 480 radnih sati prakse, koje studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od njihovih obaveza na fakultetu.

Foto: NIS

 

U okviru „NIS Calling“ programa, svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj u skladu sa planom, pruža podršku praktikantu tokom realizacije svih aktivnosti i pomaže mu da se adaptira na novu poslovnu sredinu. Osim praktičnog angažovanja, studentima je takođe omogućeno da se dodatno edukuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti.

Šesta sezona programa otvoriće vrata za 40 studenata, i to sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Tehnički, Hemijski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Filozofski fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti. Za program se mogu prijaviti i državljani Srbije koji studiraju u inostranstvu, a učesnicima kompanija pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara