STRUJA I GAS NE POSKUPLJUJU, GORIVO ČEKA NOVU UREDBU: Srbija ima dovoljno energenata

Novosti online

08. 03. 2022. u 17:14

SRBIJA ima dovoljno svih energenata, a neće poskupljivati ni gas, niti električna i toplotna energija.

СТРУЈА И ГАС НЕ ПОСКУПЉУЈУ, ГОРИВО ЧЕКА НОВУ УРЕДБУ: Србија има довољно енергената

Foto Arhiva

Za dve osnovne vrste goriva, čija je cena zamrznuta Uredbom Vlade, ostaće određena ograničenja ali će biti napravljen bolji balans između veleprodavaca i pumpadžija. 

To je danas na Kopaonik biznis forumu rekla ministarka energetike Zorana Mihajlović, ali nije precizirala da li to znači da će na benzinskim stanicama naftni derivati poskupeti i koliko. 

- Pokušaćemo da napravimo bolji balans između veleprodajne i maloprodajne cene, jer je to osnovni razlog zašto se na nekim manjim pumpama ne prodaju derivati - objasnila je ministarka. 

Podsetimo, Vlada je Uredbom, koja ističe 13. marta, ograničila maksimalnu cenu evro-dizela na 179, a benzina BMB95  na 171 dinar.

BONUS VIDEO: 

BEZ STRUJE ŽIVI OSAM GODINA: Saša Stevanović, borac sa Košara, bolestan živi u nemaštini

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!