POČETAK naredne godine definitivno će "zalediti" račune turističkih agencija u Srbiji! Kada budu morali od 15. januara da vrate putnicima novac za neiskorišćena putovanja, gotovo je izvesno da će mnoge staviti "ključ u bravu". S druge strane, varnice između resornog ministarstva i turističkih agencija ovih dana ne prestaju, pa su postali upitni procenti neiskorišćenih aranžmana, ali i to hoće li uopšte turisti dobiti novac nazad. Dok agencije tvrde da je to teško ostvarivo, u Ministarstvu turizma ističu da razloga za odlaganje nema.

Komentari (3)

Taro

28.10.2021. 10:39

Pod obavezno da se uvede zakon da svaka Turisticka agencija mora da ima ekonomistu,da objasni njima sta se trazi i koliko. Pod visnom siguran sam da se ne trazi visina vaucera nego.iznos a pod kolicinom ne koliko ga ima u kubnom.metru nego u brojcanom. Znaci ekonomista,da nam vlasnici turisticke agencije ne prosipaju pamet da nisu razumeli a pare uzeli i ne namemski potrosili i prave se ludi. Ima da vrate.

CCC

29.10.2021. 22:19

STA JE SA AGENCIJOM KOMPAS TRAVEL KOJA JE U APR AKTIVNA .. AKO AGENCIJA NE ISPLATI ONDA NAM OSIGURAVAJUCE KUCE ISPLACUJU NOVAC... KAKO SU BILI SRECNI U AGENCIJI KAD SU NAM DAVALI VAUCERE ISTO TAKO SAD ZA 3 MESECA TREBA DA BUDU JOS SRECNIJI ZATO STO VRACAJU DUG ...