UŽIVAJTE NAREDNIH DANA JER NAM OPET STIŽE PREOKRET: Meteorolog otkrio kakvo nas vreme čeka za vikend ali i sledeće nedelje

Novosti online

23. 04. 2021. u 12:15

U SUBOTU i nedelju u Srbiji će biti sunčano i umereno toplo vreme, sa temperaturama oko 15. podeoka u subotu, odnosno oko 20. u nedelju. U jutarnjim satima moguć je i slab prizemni mraz, najavio je meteorolog Đorđe Đurić najavljujući vreme za narednu nedelju.

УЖИВАЈТЕ НАРЕДНИХ ДАНА ЈЕР НАМ ОПЕТ СТИЖЕ ПРЕОКРЕТ: Метеоролог открио какво нас време чека за викенд али и следеће недеље

Foto: Printskrin

Prema njegovoj prognozi, u ponedeljak nas očekuje slično vreme.

- Onda u ponedeljak nakon vedrog jutra tokom dana će doći do postepenog povećanja oblačnosti. Ali i u ponedeljak očekujemo do 20 stepeni -objasnio je.

Dalje nas, navodi Đurić, očekuje promena vremena sa zahlađenjem. Navodi i da se ne očekuje drastično spuštanje temperature.

- Onda od utorka do četvrtka biće promenljivo oblačno, povremeno sa pljuskovima i kišom sa grmljavinom. Temperature će i dalje ostati između 15 i 22 stepena. To znači da će biti umereno toplo, samo sa padavinama u većem delu Srbije - prognozira.

Nova izvesna promena očekuje se već u petak. Današnji podaci sugerišu da će vreme u petak i za vikend biti stabilno i suvo.

- Nakon toga u petak, subotu i nedelju bi trebalo da bude suvo, pretežno sunčano sa temperaturom oko i malo preko 20 stepeni - kazao je navodeći da je reč o gruboj proceni.

- Ono što je sigurnije jeste da bi posle tog perioda od utorka do četvrtka usledilo stabilno i sunčanije vreme za Veliki petak i za vikend.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!