DA LI I VI VIDITE LIK CARA LAZARA NA JAJETU? Neobična slika kao blagoslov pred Uskrs (FOTO)

J. S.

17. 04. 2021. u 10:49

U porodici Ristić u selu Šilovu kod Gnjilana, kokoška je je snela jaje na kome se nazire lik svetitelja. Svi koji su videli ovo neobično jaje smatraju da je lik najbliži Caru Lazaru, a ova šestočlana porodica čije ognjište je u Kosovsko – pomoravskom okrugu ovo doživljava kao blagoslov pred predstojeći Uskrs.

ДА ЛИ И ВИ ВИДИТЕ ЛИК ЦАРА ЛАЗАРА НА ЈАЈЕТУ? Необична слика као благослов пред Ускрс (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Ivica i Nataša Ristić, roditelji su troje dece. Neobično jaje je primetila Nataša i podelila svoje impresije sa porodicom. 

Fotografije jajeta su se pojavile na društvenim mrežama gde se povela rasprava o tome da li lik više podseća na Kneza Lazara ili na Isusa Hrista. Mišljenja su podeljena.

FOTO: Privatna arhiva

Porodica Ristić je iznenađena velikim interesovanjem za malo “čudo” u njihovom porodičnom domu i po malo im smeta veliko interesovanje za njih, jer su oni kako kažu jedn aobična porodica i veruju da nije reč o slučajnosti već znaku što u ni malo lakim uslovima opstaju na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo