DMITROVIĆ SE BORI SA KORONOM: Ministar priključen na kiseonik

Novosti online

07. 04. 2021. u 18:25

RATKO Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, još se bori sa korona virusom i priključen je na kiseonik.

ДМИТРОВИЋ СЕ БОРИ СА КОРОНОМ: Министар прикључен на кисеоник

Foto: D. Ristić

Kako saznajemo, zdravstveno stanje ministra trenutno je ozbiljno, ali Dmitrović nije životno ugrožen i nema potrebe da bude na respiratoru. Ipak, on ima upalu pluća i potrebna mu je kiseonička podrška.

- Dmitrović je pod konstantnim nadzorom lekara. Ima upalu pluća i otežano diše, zbog čega je priključen na kiseonik. Lekari se nadaju da će njegovo stanje početi da se poboljšava i da neće biti potrebe za respiratorom... - prenosi naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Ratko Dmitrović je prve simptome korone osetio u prošli četvrtak. Budući da mu se stanje za samo dva dana pogoršalo, upućen je na bolničko lečenje u KBC 'Bežanijska kosa'.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)