ODLUKA O OTVARANJU TRŽNIH CENTARA KRAJEM NEDELJE? Vesić najavio - ovo su planovi do kraja juna

Tanjug

07. 04. 2021. u 09:25

OČEKUJEM da ćemo krajem ove nedelje doneti odluku da se otvore tržni centri, a da do kraja juna počnemo da planiramo organizaciju događaja kojima Beograd živi, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

ОДЛУКА О ОТВАРАЊУ ТРЖНИХ ЦЕНТАРА КРАЈЕМ НЕДЕЉЕ? Весић најавио - ово су планови до краја јуна

Foto: I. Marinković

On je naglasio da je u Beogradu više od 36 odsto revakcinisanih građana, što je veliki uspeh.

- Insistiramo na tome da naš model mora da bude prilagođen našoj situaciji, a ona je mnogo bolja nego u drugim evropskim zemljama.

Mi smo uspešniji od Nemačke, Italije, Francuske. Imamo manje zaraženih i više vakcinisanih i ja očekujem da ćemo krejam ove nedelje doneti odluku da se otvore i tržni centri", rekao je Vesić gostujući na televiziji Pink.

Dr Predrag Kon je rekao da ne smemo da postanemo žrtve nestrpljenja, jer i dalje imamo veliki broj zaraženih ljudi, i pacijenata u bolnicama i da se pre popuštanja mera mora videti jasno da je veći otpust sa bolničkog lečenja od prijema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo