PREDSEDNIK SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA JOKSIMOVIĆEM: Za Srbiju ne postoji ništa važnije od njene dece!

Tanjug

18. 03. 2021. u 08:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je jutros Đorđa Joksimovića, kome je troje maloletne dece oduzeto 2015. godine.

ПРЕДСЕДНИК СЕ ОГЛАСИО НАКОН САСТАНКА СА ЈОКСИМОВИЋЕМ: За Србију не постоји ништа важније од њене деце!

Foto: Instagram

- Đorđe ima tri ćerke i već godinama se bori za roditeljstvo. Saslušao sam ga i zamolio da poštuje institucije Srbije uveren da će te institucije uvek na najbolji način zaštititi prava i potrebe dece. Verujem u pravdu i uveren sam da će Lara, Beba i Maja biti srećne. Za Srbiju ne postoji ništa važnije od njene dece i njihove budućnosti - napisao je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa Joksimovićem, kome je troje maloletne dece oduzeto 2015. godine.

Nakon što je izašao iz zgrade Predsedništva, Joksimović se sa ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darijom Kisić Tepavčević uputio najverovatnije u resorno ministrastvo.

Đorđe Joksimović je juče ujutro iz Kragujevca krenuo peške u Beograd, u nadi da će ga primiti predsednik Srbije i pomoći mu da reši šestogodišnji problem.

On je na put dug 140 kilometara krenuo u znak protesta jer mu, ni posle šest godina borbe, deca nisu vraćena.

Decu mu je oduzeo Centar za cocijalni rad zbog, kako su tada naveli, naedekvatnih uslova za život.

On je u međuvremenu ispunio sve zahteve koje su tražili od njega, ali mu deca nisu vraćena.

Kako je jutros Đorđe rekao za Tanjug, od borbe neće odustati, a nada se da će njegov problem konačno biti rešen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (24)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...