ZIMA SE VRATILA U GRAD: Posle kratkog otopljenja danas ponovo kiša i sneg - od srede nova vremenska klackalica

Tanjug

31. 01. 2021. u 07:27

U SRBIJI se danas očekuje oblačno i hladnije vreme s kišom, na planinama sa snegom, a u nižim predelima severne i zapadne Srbije, s padom temperature, kiša će prelaziti u susnežicu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

ЗИМА СЕ ВРАТИЛА У ГРАД: После кратког отопљења данас поново киша и снег - од среде нова временска клацкалица

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak južnih smerova, na severu Srbije umeren povremeno i jak severni i severoistočni.

Najniža temperatura od -1 do sedam stepeni Celzijusa, a najviša od dva na severu Vojvodine do 12 u centralnoj i južnoj Srbiji.

Foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu oblačno i hladnije, povremeno sa kišom.

Vetar umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko sedam, a najviša oko 10 stepeni.

Tokom noći, kiša će u višim delovima grada kratkotrajno preći u susnežicu i sneg.

U ponedeljak pretežno oblačno i još malo hladnije, mestimično s kisom, na planinama sa snegom, u nižim predelima severne i zapadne Srbije ponegde sa susnežicom i snegom, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu.

U utorak u većem delu zemlje umereno oblačno i suvo, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Od srede ponovo toplije, umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu