ŠTA ĆE BITI SA FAKULTETIMA? Rektorka Ivanka Popović: Ovako će biti organizovana predavanja u narednom periodu

Lj.B.

26. 11. 2020. u 13:34

FAKULTETI su u zavisnosti od specifičnosti studijskih programa koje izvode već prilagodili svoj rad pandemiji.

ШТА ЋЕ БИТИ СА ФАКУЛТЕТИМА? Ректорка Иванка Поповић: Овако ће бити организована предавања у наредном периоду

Foto: Aleksa Stanković

Sa rastućim brojem zaraženih, a u skladu sa preporukama Kriznog štaba, fakulteti će najveći deo svojih aktivnosti u sledećem periodu obavljati na daljinu.


Ovo je za „Novosti“ izjavila rektoka Univerziteta u Beogradu prof. dr Ivanka Popović, nakon odluke Kriznog štaba koji je preporučio da i visokoškolske ustanove nastavu drže na daljinu. Ipak, fakultetima je ostavljeno da sami odluče kako će se odvijati nastavni proces, a većina njih je još na početku školske godine u oktobru nastavu organizovala po kombinovanom modelu – teorijska predavanja onlajn, a praktične vežbe uživo u prostorijama fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu