VEZA BILA GEJTSA I NOVE VAKCINE PROTIV KORONE: Nestorović govorio o vezi Fajzera i Bionteka (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2020. u 15:34

PULMOLOG, dr Branimir Nestorović govorio je o vezi Bila Gejtsa sa firmom Biontek koju je Fajzer otkupio, a koja je proizvela vakcinu protiv virusa korona.

ВЕЗА БИЛА ГЕЈТСА И НОВЕ ВАКЦИНЕ ПРОТИВ КОРОНЕ: Несторовић говорио о вези Фајзера и Бионтека (ВИДЕО)

Foto: Hepi TV Printskrin/ Printskrin

- Fajzerova vakcina nije Fajzerova. Fajzer je otkupio jednu nemačku malu firmu, osnovana 2008. godine, Biontek se zove. Tramp je nudio milijardu dolara da kupi ovu firmu, ali je Angela Merkel to odbila. Pojavilo se na internetu da je jedan od akcionara u toj firmi Bil Gejts, da njegova fondacija ima ugovor sa Biontekom u istraživanjima - rekao je pulmolog u Jutarnjem programu Hepi televizije.

Nestorović ističe da je u julu mesecu izašao članak genetičara koji su rekli da je malo šest meseci za takvu vrstu vakcina.

- Ovo su nove vakcine. Napravljena je na bazi informacione RNK, znači, daje se nukleinska kiselina čija je svrha da se ugradi u DNK i da ti omogući da trajno budeš zaštićen od tog virusa. U julu mesecu je izašao članak genetičara koji su rekli da je malo šest meseci za takvu vrstu vakcina, s obzirom na to da to nikada nije rađeno - izjavio je dr Nestorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SLETITE I ODMAH NA PLAŽU: U neposrednoj blizini aerodroma, na nestvarno lepoj plaži, Royal Thalassa Monastir 5*